Ilmoittautuminen,
Säännöt ja
tuntikäytänteet

Yhteydenpito

Yhteydenotot Loisteen toimistolle ensisijaisesti Dancepakin kautta. 

Tanssiopeihin voi olla yhteydessä (omaa ryhmää ja tanssituntia koskevissa yksityiskohtaisissa asioissa) tanssituntien yhteydessä tai lähettämällä viestiä toimistolle Dancepakin kautta.

Vältämme vilkasta viestittelyä huoltajille sekä tanssijoille ja tästä syystä Loisteelta tulee kerran kuukaudessa tiedote, joka sisältää kaiken infon tulevista tapahtumista ja tärkeistä harrastukseen liittyvistä asioista. 

Huom! Otathan itse yhteyttä toimistoon, mikäli olet jäänyt ilman tanssiin liittyviä infoja tai et pääse kirjautumaan Dancepakkiin (esim. väärät sähköpostiosoitteet, myöhäiset ilmoittautumiset, vaihtuneet sähköpostiosoitteet, kadonneet viestit yms.). 

Dancepakki tunnusten ollessa kadoksissa sisäänkirjautuminen onnistuu myös omalla sähköpostiosoitteella ja salasanan vaihtolinkin pystyy tilaamaan joko kirjautumiskohdassa tai laittamalla toimisto@tanssipisteloiste.fi viestiä.

Ilmoittautuminen ja laskutus

Tunneille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake nettisivuillamme. 

Ilmoittautuessa syyskaudelle ilmoittautuminen kohdistuu automaattisesti koko lukuvuodelle, syyskausi ja kevätkausi. Kevätkaudelle ilmoittautuessa, ilmoittautuminen kohdistuu ainoastaan kevätkauteen. 

Ryhmää voi vaihtaa kauden vaihtumisen yhteydessä. Otathan tällöin yhteyttä Dancepakin kautta.

Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumislomaketta! Järjestelmä luo käyttäjätunnukseksi automaattisesti EtunimiSukunimi ja tämän jälkeen huoltaja pääsee luomaan oman salasanan ja kirjautumaan sisään Dancepakkiin. 

Dancepakissa pystyy seuraamaan Loisteen sisäisiä asioita; tiedotusta ja olla yhteydessä toimistoon. Lisäksi Dancepakista löytyy Loiste Shop, josta voi tilata Loisteen varusteita.
Tanssiin liittyvät maksut tulevat laskuna jokaisen omaan henkilökohtaiseen Dancepakkiin, ilman laskutuslisää. Lasku on mahdollista saada 1-5 erässä ja tällöin tulee olla yhteydessä toimistoon Dancepakin kautta. Mikäli lasku halutaan maksaa useammassa kuin yhdessä erässä lisätään ensimmäiseen erään toimistokulu 5e. 

Jokaista ilmoitettavaa tanssijaa kohden tulee täyttää oma ilmoittautumislomake. Mikäli huoltajan tiedot ovat ilmoittautuessa samat, tulee muut ilmoittautumiset tehdä dancepakin kautta. Näin kaikki ilmoittautumiset saadaan saman käyttäjän alle.

Tanssijan huoltajan tulee itse pitää huoli, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla ja tiedotus kulkee kodin ja tanssikoulun välillä. Mikäli Dancepakissa on ongelmia, olethan yhteydessä toimistoon, toimisto@tanssipisteloiste.fi.

Kesken kauden mukaan ilmoittautuneiden tulee ottaa yhteys toimistoon, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu syyskaudella syysloman jälkeen tai kevätkaudella hiihtoloman jälkeen, muutoin ilmoittautuminen tehdään normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta. Tällöin kausimaksuista vähennetään jo tanssittujen tanssituntien määrä. Huom! Kausimaksun lasku muodostuu ilmoittautuessa automaattisesti, toimistolta kuitenkin päivitetään lasku vastaamaan jäljellä olevien tanssituntien määrää mikäli aloitus on syysloman tai hiihtoloman jälkeen.

Kausimaksut laskutetaan kokonaisina vielä ennen viikkoja 8 & 38. Tällöin menetetyt tanssitunnit voi korvata muilla vastaavilla tunneilla kauden aikana.

 

Ilmoittautumisen peruminen & tyytyväisyystakuu

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssija ei kahden ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua kirjallisesti lähettämällä viestiä Dancepakissa tai sähköpostitse toimisto@tanssipisteloiste.fi. Tällöin kausimaksusta palautetaan jäljellä olevien tanssituntien osuus. Tyytyväisyystakuuaika pätee kaikissa uusissa ilmoittautumisissa ensimmäiset kaksi viikkoa kauden aloituksesta. Muistattehan peruuttaa ilmoittautumisen ennen kolmatta tanssituntia, mikäli ette halua jatkaa tanssiharrastusta.

Huom! Ilmoittautumista ei katsota peruutetuksi, mikäli vain lopettaa tunneilla käymisen. Tällöin ilmoittautuminen jää aktiiviseksi ja lasku avoimeksi, joka maksamattomana lähtee perintään. Muistattehan siis aina tehdä peruutuksen kirjallisesti!

Huom! Syyskaudelle ilmoittautuneiden ilmoittautuminen tapahtuu automaattisesti syys- ja kevätkaudelle. Jos harrastuksen Loisteella haluaa lopettaa syyskauden jälkeen, tulee peruutus tehdä syyskaudella 1.12. mennessä. Muutoin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle. Tämän jälkeen tulleita perumisia ei huomioida ja kevätkauden laskut lähetetään Dancepakin puolella. Ryhmää voi vaihtaa kauden vaihtumisen yhteydessä. Otathan tällöin yhteyttä Dancepakin kautta.

Poissaolot ja korvauskäytäntö

Tanssijoiden omia poissaoloja kuten matkoja ja sairastumisia ym. emme korvaa maksupalautuksin. Mikäli kuitenkin tanssijalla on lääkärintodistus sairaudesta, voi hän korvata menettämänsä tunnit kauden aikana vastaavalla tunnilla lukujärjestyksestämme. Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa oman ikäluokan tanssitunneilla saman tanssikauden aikana.

Harrasteryhmäläisten ei tarvitse erikseen ilmoittaa poissaoloistaan, mutta tiedossa olevat poissaolot kuten matkat ym. on hyvien tapojen mukaista ilmoittaa omalle opettajalle suullisesti tanssitunnin yhteydessä tai viestillä oman Dancepakin kautta.

Kaikki poissaolot ovat harmillisia. Kuitenkin erityisesti näytöksiä edeltävät neljä viikkoa olisi hyvä olla läsnä. Kun kaikki ovat tunnilla paikalla, esitystä on helpompaa ja miellyttävää harjoitella.  

Tanssitunnin peruuntuminen

Opettajan estyessä opetuksesta esim. sairaudesta tai koulutuksesta johtuen, tunnille järjestetään sijainen. 

Huomaattehan, että sijaisopettajaa saattaa olla haastavaa järjestää lyhyellä varoitusajalla äkillisissä sairastapauksissa. Näissä äärimmäisissä tapauksissa tunti saatetaan perua, jolloin Loiste järjestää erillisen korvaavan tunnin tai korvausjärjestelyn kuluvan kauden aikana. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan, tiedotetaan siitä jokaisen omaan Dancepakkiin. 

Kauden alussa lähetetystä tiedotteesta sekä nettisivujen ajankohtaista-osioista löydät kauden tärkeät päivämäärät, jossa on ilmoitettu ne loma- ja pyhäpäivät, jolloin tanssitunteja ei pidetä. Merkitsethän nämä kalenteriin ja seuraat Loisteelta saapuvia tiedotteita.

Vastuu, löytötavarat ja tunneille saapumisajat

Tanssijat ovat opettajien vastuulla vain tanssitunnin ajan. Muina aikoina vastuu on vanhemmilla, jolloin myös korvausvelvollisia mahdollisesta vahingosta tanssistudiolla. Tanssijoiden tulee pitää huoli omista tavaroistaan ja kunnioittaa muita yhteisissä tiloissa siisteydessä.

Loiste ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. Kenkien, ulkovaatteiden ja omien tavaroiden säilytys yleisissä aula- ja pukuhuonetiloissa omalla vastuulla. Henkilökohtaiset arvotavarat kannattaa ottaa saliin tanssitunnin ajaksi. 

Harrastetunneillamme tehdään huolelliset alkulämmittelyt, joten hyvä saapumisaika on aikaisintaan vain 5 min ennen oman tunnin alkua, jotta ehtii käydä vessassa yms. Huomaathan, että myöhästymiset eivät ole toivottavia, tärkeiden alkutoimien vuoksi. 

LD-ryhmäläisille hyvä saapumisaika on 15 min ennen oman tunnin alkua, jonka aikana tanssioppilaiden tulee muistella ja lämmitellä itsenäisesti tuntia varten.

Tapaturmavakuutus

Tanssijoita ei ole tapaturmavakuutettu Loisteen puolesta. 

Loiste Studiot suosittelee jokaisen tanssioppilaan hankkimaan oman tapaturmavakuutuksen. 

Loiste Studiot Oy pidättää oikeudet muutoksiin.

Laita meille viestiä