LAPSET 7-9 v

Kaikilla 7-9v tunneilla on selkeä rakenne, johon kuuluvat alkutunnin huolellinen lämmittely-, vahvistus- ja liikkuvuusharjoitteet, keskivaiheen tanssiteknilliset harjoitussarjat sekä lopputunnista koreografioiden harjoittelu ja loppuvenyttelyt.

DANCE– tanssitunneilla tanssitaan monipuolisesti eri lajeja vaihtelevasti korostaen, sekä niitä luovasti sekoitellen. Tanssitunneilla tanssitaan mm. pop- ja hiphop-musiikkien siivittämänä esim. jazzia, nykytanssia, streetiä, showta, musikaalitansseja. Lisäksi tunneilla harjoitellaan alkeisakrobaattisia liikkeitä, tehdään lihaskuntoa ja liikkuvuuden kehittämisharjoitteita.    

SHOW– tunneilla harjoitellaan monipuolisesti tanssitekniikkaa, ilmaisua, improvisaatiota sekä koreografian harjoittelua. Tanssisarjoja tehostetaan eläytymisellä, liikekielellä, teatraalisilla elementeillä kuten esim. rekvisiitoilla ja akrobaattisilla liikkeillä ja nostoilla. 

SHOW AKRO -Show akro tunneilla tutustutaan show tuntia useammin akrobatian alkeisiin. Yhden kauden aikana harjoitellaan muun muassa kärrynpyörää ja sen eri variaatioita, käsien varassa käyntejä, olan ylitystä ja siltaan nousua lattialta ja siltakaatoa. Tunneilla tutustutaan liikkeisiin ikätasoisesti ja turvallisuus ensisijaisesti huomioiden.

COMMERCIAL POJAT – tunneilla harjoitellaan monipuolisesti tanssitekniikkaa, ilmaisua, heittäytymistä sekä koreografian harjoittelua. Tunnilla yhdistellään voimakkaasti eri tanssityylejä. Pääpaino on katutanssilajeista hiphopissa, housessa ja breakdancessa. Tunti on vauhdikas ja mukaansa tempaava! Taitotaso alkeet/keskitaso eli ilman voi osallistua ilman aiempaa tanssitaustaa. Ryhmä on pieni mutta energia ISO, tuu mukaan tanssimaan ja tutustumaan perjantaisin klo 17-18!

TAITOTASOT

ALKEET– tunnilla ei tarvita aiempaa tanssitaustaa.

ALKEET/KESKITASO– tunnilla suositellaan vähintään yhden vuoden tanssitaustaa show-, baletti, mix- tai katutanssilajeista. Tunnin lopullinen taso määräytyy tunnin osallistujien mukaan.

KESKITASO– tunnilla suositellaan vähintään kahden vuoden tanssitaustaa show-, nyky-, baletti, dancemix- tai katutanssilajeista.

PUKEUTUMINEN
& VARUSTEET

Tanssia ja monipuolista liikkumista tukeva asu, kuten esim. tanssitrikoot ja toppi. Pitkät hiukset kiinni, paljaat varpaat, päkiäsuojat tai sukat, vesipullo.