LD-KOETANSSIT LV 24-25

LD-TOIMINTA 2024-2025

 
Lukuvuoden 2024-2025 hakutilaisuudet torstaina 9.5.
 
Klo 13-14 ESI MINIT
(tutustumistunti)
klo 14-15 LD MINIT
klo 15-16 LD 1
Klo 16-17 LD 2
Klo 17-18 LD 3
Klo 18-19 LD Company
(suljettu hakutilaisuus)

 

Ilmoittaudu mukaan hakutilaisuuteen

TÄSTÄ

tai laittamalla viestiä Dancepakissa tai toimisto@tanssipisteloiste.fi ⭐️
HUOM! Lue lisää LD Company-ryhmästä alta.

 

Hakutilaisuus on normaali tanssitunti, joka sisältää alkulämmittelyn, tekniikkaosuuden, lattian poikki-harjoitteita sekä loppusarjaa 🖤

 

Performing Arts lajien Loiste Dancers (LD) ryhmät on tarkoitettu yli 5-vuotiaille tanssijoille aina aikuisikään asti, minkä jälkeen tavoitteellinen harrastus voi parhaimmillaan kehittyä tanssialan ammattilaisuuteen.

Loiste Dancers -toiminnan tavoitteena on tarjota tavoitteellista, pitkäaikaista ja motivoivaa harjoittelua sekä laadukasta ja yksilöllistä opetusta, jokaisen oma tanssijapolku huomioiden.

Toiminnassa päälajeina on showtanssi, nykytanssi sekä jazz, mutta tanssijat harjoittelevat oheisina mm. tanssitekniikka ja fysiikkaharjoituksia. Pitkäaikaisena tavoitteena toiminnassa on kehittyä päälajien parissa, tuoda esiin tanssitaidetta tutustumalla taiteen moninaisuuteen, sekä kehittää tanssijaa tanssi-alan ammattijuutta kohti.

 

RYHMÄT

Ryhmien opettajat julkaistaan toukokuun ensimmäisellä viikolla.

UUTUUTENA  ✨ESI MINIT✨
on valmistava ryhmä 2018-2019 syntyneille tanssijoille kohti tavoitteellisen tanssimisen polkua. ESI MINIT harjoittelee 2x60min viikossa, joista toinen tunti painottuu tanssitekniikkaan ja toinen showtanssin perusteisiin.

ESI MINIT treenaavat:
2x60min / vko

✨LD MINIT✨
on jo enemmän treenaava ryhmä 2016-2017 syntyneille tanssijoille jo alkaneella tavoitteellisen tanssimisen polulla. LD MINIT harjoittelevat kolme kertaa viikossa, yhteensä 3,5h viikossa sisältäen tanssitekniikkaa, showtanssia ja nykytanssin alkeita.

LD MINIT treenaavat:
2x75min + 1x60min / vko

⚡️ LD 1, 2 ja 3 ⚡️
ryhmät ovat tavoitteellisen treenaamisen aktiivivaiheessa olevia ryhmiä,
jossa syvennytään tanssillisuuteenja treenaamiseen lisää. 

⚡️LD 1⚡️
2014-2015 syntyneille tanssijoille

LD 1 treenaavat:
2x75min + 3x60min / vko 

⚡️LD 2⚡️
2012-2013 syntyneille tanssijoille

LD 2 treenaavat:
3x75min + 3x60min + 1x vapaavalintainen tunti esim. aamutreeni

⚡️LD 3⚡️
2011-2008 syntyneille tanssijoille

LD 3 treenaavat:
2x90min + 2x75min + 2x60min + 1x vapaavalintainen tunti esim. aamutreeni

🔥 LD COMPANY 🔥
on yhdessä treenaava ja esiintyvä ryhmä yli 17-vuotiaille!

Lisätietoa tulossa pian!
Ryhmästä kiinnostuneet, kysykää lisää
miira@tanssipisteloiste.fi ⭐️ 

LD Company treeniajat sovitaan erikseen.

 

TANSSIMINEN LD-RYHMÄSSÄ

Tanssi on varhaisen erikoistumisen kaltainen laji, jossa lajitaitojen harjoittelu alkaa varhaisessa vaiheessa, jotta vaativat lajitaidot on hallussa ennen murrosikää. Näin lajitaitojen omaksuminen on helpompaa ja turvallisempaa.

Loisteella tanssin lajitaitojen harjoittelemisen lisäksi harjoittelu perustuu kokonaisvaltaisesti liikunnallisuuden kehittämiseen. Lapsena monipuolinen liikuntaharjoittelu on kannattavaa, kun taas murrosiässä lajitaitojen kehittyminen tavoitteellisessa harrastuksessa vaatii enemmän aikaa ja näin keskittymistä yhteen lajiin, useamman harrastuksen sijaan.

Tanssissa kehittymisen ja ryhmässä kasvamisen lisäksi Loiste Dancers -tanssijat osallistuvat erilaisiin esiintymistilaisuuksiin ja tanssikilpailuihin. Tanssijat tähtäävät harrastuksessa matalankynnyksen tanssikilpailuista lähtien myös IKM/SM sekä EM ja MM-kilpatasolle saakka. Tähän vaikuttaa tanssijan taidot, sekä motivaatio ja sitoutuminen lajiin.

LD-paikka vastaanotetaan aina lukuvuodelle kerrallaan, sekä syksy- että kevätkausi. Kesken kauden lopettamiseen vaaditaan jokin seuraavista syistä; lääkärintodistus terveyteen liittyvästä fyysisestä tai psyykkisestä syystä tai muutto ulkopaikkakunnalle. 

 

Haluatko kuulla lisää? Ota rohkeasti yhteyttä Dancepakissa tai miira@tanssipisteloiste.fi ⭐️
Muistakaa ilmoittautua rohkeasti mukaan hakutilaisuuteen!

LöydäT meidät myös: