Näytökset

KEVÄTKAUDEN NÄYTÖKSET 11.5.2024 SELLOSALISSA

Kaikki tarvittava tieto näytökseen osallistumisesta löytyy Dancepakin NÄYTÖSINFO-seinältä tanssikauden aikana! Tarkistathan lasta tai nuorta koskevat infot hyvissä ajoin ennen näytösviikonloppua.

Näytökseen saapuva yleisö, seuraattehan Loisteen etusivulla olevia ajankohtaisia päivityksiä. Näistä löydätte tiedon näytöspäivän aikatauluista ja lipunmyynnistä.

Lipunmyynti käynnistyy kuukausi ennen näytöstä www.lippuagentti.fi. Tarkempi päivämäärä julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

(Huom! Lippuja ei myydä paikan päällä). Loisteen näytökset ovat suosittuja ja liput myydään usein loppuun. Olethan siis hyvissä ajoin ostamassa lippuja oman tanssijan näytökseen.

Toiminnassamme painotetaan paitsi harjoittelun mielekkyyttä hyvässä ryhmähengessä, myös pyrkimistä ryhmäkohtaisiin tavoitteisiin. Yksi konkreettisin tavoite on tarjota jokaiselle Loisteen tanssijalle mahdollisuus esiintyä lukukausittain järjestettävissä koulumme omissa näytöksissä. Näytöksiin osallistuminen ei ole pakollista, mutta erittäin suotavaa. 

Esiintymiskokemus harjoitteluprosesseineen vie ja kasvattaa lapsia ja nuoria paitsi tanssissa huimasti eteenpäin, mutta on myös merkittävä ryhmän yhteinen projekti, jonka lomassa opitaan myös paljon muita tärkeitä taitoja. Pyydämme ilmoittamaan oman ryhmän opettajalle jo hyvissä ajoin, mikäli tanssioppilas on estynyt osallistumasta näytökseen, jotta koreografioiden muutoksista ei koidu harmia muille tanssijoille ja opettajalle loppusuoralla. 

Kauden puolivälin jälkeen kausi painottuu yhä enemmän ja enemmän näytöksen harjoitteluun. Näytökseen osallistuminen on vapaaehtoista. Tanssija voi osallistua kaikille tanssitunneille koko kauden ajan vaikka ei osallistuisi näytökseen.

Osallistumalla näytökseen tanssija ja huoltaja antaa suostumuksen tulla kuvatuksi. Näytöksessä saa valokuvata ja ottaa videota esityksistä ilman salamaa. Ryhmiä kuvatessa pyydämme ottamaan huomioon muut tanssijat oman lapsen lisäksi. Zoomaathan vain omaan lapseen mikäli aiot julkaista kuvan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Huolehditaan yhdessä pienten ja nuorten tanssijoiden yksityisyydestä

Pääsyliput

Kaikki näytöksemme ovat yleisölle maksullisia. Yleisöön menevät tarvitsevat pääsylipun, mutta kyseisessä näytöksessä esiintyvät eivät tarvitse pääsylippua.

Liput tulevat myyntiin noin kuukausi ennen näytöstä ja niistä tiedotetaan tarkemmin etukäteen. Jokaisen katsojan tulee ostaa pääsylippu (ainoa poikkeus ovat sylilapset). Suosittelemme pääsylippujen ostamista hyvissä ajoin ennakkoon, koska usein näytökset myydään loppuun, jolloin lippuja ei myydä enää näytöksessä paikan päällä.  Näytöksiin ei varata lippukiintiöitä, vaan jokaisen tulee itse pitää huoli, että ehtivät ostamaan pääsyliput lapsensa näytökseen. 

Yleiset ohjeet näytöspäivänä

Näytöspäivänä esiintyjien tulee olla ajoissa paikalla etukäteen ilmoitettuna ajankohtana. Näytöspäivän ohjeet löytyy noin 2 viikkoa ennen näytöstä Dancepakin näytösinfo-seinältä.

Näytöspaikalle tulisi saapua esiintymisvalmiina eli kotona tulisi laittaa ohjeiden mukaiset vaatteet, hiukset sekä mahdolliset meikit (ellei toisin ohjeistettu). 

Näytöspäivänä paikalla on suuri määrä tanssioppilaita, joten kotona on hyvä valmistautua etukäteen näytöshulinaan. Ihmistungoksen välttämiseksi toivomme, että esiintyjiä olisi saattamassa ja noutamassa max. 1 huoltaja/tanssija. 

Ryhmät kokoontuvat etukäteen ilmoitetussa paikassa ilmoitettuna ajankohtana. Loisteen opettajat ovat tanssijoita vastassa, joiden huomaan huoltajat jättävät tanssijat. Pyydämme vanhempia huolehtimaan alle kouluikäisten tanssijoiden ulkovaatteista (erityisesti joulunäytöksissä) näytöksen ajan tai jättämään ne näytöspaikan yleisiin naulakoihin. Loiste Dancers -tanssijat ja yläkouluikäiset harrasteryhmäläiset tulevat itse suoraan etukäteen sovittuun paikkaan odottamaan ohjeistusta eteen päin.

Näytöspäivinä toivomme jokaisen tanssijan noudattavan hyvää ja terveellistä ruokavaliota erityisesti eväiden valinnassa: pikaruoka, limut ja karkit eivät ole sopivaa näytöspäivien ravintoa. Tämä koskee erityisesti niitä tanssijoita, joilla on useampi näytös samana päivänä, jolloin hyvän ravinnon ja jaksamisen merkitys korostuu. 

Puvustukset

Näytösasut tulevat pääosin Loisteelta, mutta pieniin hankintoihin on hyvä varautua. Puvustusohjeet löydät noin kuukausi ennen näytöstä Dancepakin näytösinfo- seinältä.