AIKUISET +20v & +30v

Näyttääkö sivu hassulta? Päivitämme sivujamme kesän aikana, pahoittelut häiriöstä!

Loisteen aikuisten tanssitunnit ovat helposti lähestyttäviä. Jokainen lajista kiinnostunut, lajiin palaava tai aktiivisesti jo harrastava on tervetullut tanssimaan meille! Tavoitteena on kehittyä tanssin parissa, sekä harrastaa säännöllisesti tutussa porukassa ja pitää hauskaa!

 

JAZZ +30v

Jazz keskitason tunneilla harjoitellaan jazz tanssille ominaista tekniikkaa, haetaan monipuolisten harjoitteiden kautta erilaisia liikelaatuja ja aksentteja.  Tunti koostuuu alkulämmittelystä, lattianpoikki tehtävistä harjoituksista sekä monipuolisista ja vaihtuvista lopputunnin koreografioista. Musiikilla on suuri rooli tunnilla ja tämä tunti onkin sopiva, mikäli etsii menevää ja energistä tanssituntia!

Ryhmän halukkaat tanssijat esiintyvät Loisteen näytöksissä. Koreografian harjoittelu aloitetaan loppusarjan merkeissä kahdeksan viikkoa ennen näytöksiä.

Jazz-tunnin opettajana kaudella 2024-2025:
Silja Saarinen

CONTEMPORARY JAZZ +20v

Tämä tunti sopii täydellisesti lajiin palaaville tai jo lajissa oleville, ketkä haluavat jo alkeet osaavina haasta itseään erilaisten variaatioiden myötä.

Contemporary jazz on perinteisen showtanssin ja nykytanssin tekniikoita ja elementtejä yhdistelevä laji. Siitä löytyy piirteitä myös modernista-, jazz- ja lyyrisestä tanssista. Lisäksi showtanssille tyypillinen klassisen baletin mukana tuoma tekniikka on olennainen osa lajia.  Tunneilla liikutaan monipuolisesti koko kehoa hyödyntäen. Tärkeässä osassa on  lattian tuki, musiikin sisäistäminen sekä liikelaatujen erottelu. Tunnin liikemateriaali pohjautuu vahvasti opettajan omaan tapaan luoda liikettä.

Contemporary jazz-tunnin opettajana kaudella 2024-2025:
Miira Vehviläinen

SHOW EASY +20v

Showtanssi on monipuolinen esittävän tanssin laji. Siinä voidaan yhdistellä eri tanssin lajeja tarinan kerronnalisten ja teatraalisten elementtien avulla. Show easy tunnit on tarkoitettu lajissa aloittaville tai pitkän tauon jälkeen lajiin palaaville. Tunnit koostuvat perusteellisista alkulämmittelyistä, lihaskunto ja alkeistekniikka osioista sekä lopputunnin koreografiasta. 

Loisteen Show easy tunnit ovat vauhdikkaita ja haastavuustasoltaan helppoja. Kyseisillä tunneilla taukoja ja pitkiä koreografian hiomisia on vähennetty, jotta liikettä tulisi mahdollisimman paljon.

SHOW EASY-starttikurssi

Show easy-starttikurssi on tarkoitettu lajissa aloittaville tai pitkän tauon jälkeen lajiin palaaville 30+ vuotiaille. Myös nuoremmat yli 18-vuotiaat voivat osallistua jos kurssin muu kuvaus kuulostaa houkuttelevalta.

Loisteen Show easy-tunnit ovat vauhdikkaita, mutta haastavuustasoltaan helppoja. Kyseisillä tunneilla taukoja ja pitkiä koreografian hiomishetkiä on vähemmän, jotta liikettä tulisi mahdollisimman paljon. Starttikurssin tunnit koostuvat perusteellisista alkulämmittelyistä, lihaskunto- ja alkeistekniikka osioista sekä lopputunnin koreografiasta.

Show easy-tuntien opettajina kaudella 2024-2025:
Anni Naskali & Vilma Åkerblom

SHOW +20v & +30v

Loisteen showtanssissa yhdistyvät jazztanssin tekniikan lisäksi muun muassa klassisen baletin, nykytanssin sekä katutanssilajien tekniikoita. Koreografioissa tutkitaan usein jotakin tiettyä teemaa tai aihetta. Showtanssi onkin tarinan luomista, jota kerrotaan yhden tai useamman tanssijan liikesarjojen ja ilmaisun/tunnetilojen avulla. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, lattianpoikki tehtävistä harjoituksista sekä monipuolisista ja vaihtuvista lopputunnin koreografioista. 

Psst! Lauantain show tunti lasten tanssituntien kanssa samaan aikaan. Jos ryhmässä tanssivan lapsi tanssii 45 min tunneilla, on hän oikeutettu osallistumaan viimeisen 15 minuutin ajaksi ilmaiseen tanssiparkkiin, jota vetää Ada Ojanaho.

Show-tuntien opettajina kaudella 2024-2025:
Miira Vehviläinen & Isa Lemmelä

SHOW FEMININE +30v

Tule tutustumaan Loisteen uutuus tuntiin, Show Feminine! Tanssiopettajana äitiyslomalta palaava upea, kannustava ja ihana Minttu-Maari Harju.

Show feminine tunnilla showtanssiin yhdistellään elementtejä muista lajeista, kuten voguing, latinalaistanssit sekä jazztanssin monet muodot. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikaharjoitteista sekä tuntisarjoista, joissa pyritään heittäytymään, vapautumaan ja voimaantumaan. Tuntisarjoissa etsimme feminiinistä energiaa erilaisia liikekieliä hyväksi käyttäen – pääsemme tulkitsemaan niin sensuelliin pehmeää, flirttailevan leikkisää kuin tiikeriemon voimaa uhkuvaa liikkeettä. Huom! Feminiininen energia ei ole sukupuoleen sidottu, ja tunnit sopivat ihan jokaiselle, joka haluaa vapauttaa omaa feminiinistä puoltaan.

Psst! Tämä tunti lasten tanssituntien kanssa samaan aikaan. Jos ryhmässä tanssivan lapsi tanssii 45 min tunneilla, on hän oikeutettu osallistumaan viimeisen 15 minuutin ajaksi ilmaiseen tanssiparkkiin, jota vetää Isa Lemmelä.

Show Feminine-tunnin opettajana kaudella 2024-2025:
Minttu-Maari Harju

NYKYTANSSI +30v

Nykytanssi on monipuolinen tanssilaji, joka on jatkumoa modernille- ja postmodernille tanssille. Nykytanssissa pyritään siihen, että tanssijan liike kumpuaa sisältä päin, tanssijan tunteista. Musiikki onkin merkittävä osa kyseistä lajia. Musiikin ja nykytanssin suhde voi olla monimuotoinen.  Lajin keskeisin osa ei ole tekniikassa (toisin kuin esim. klassinen baletti), vaan keskitytään liikkeiden- ja itsensä ilmaisuun. Tunti koostuu alku tunnin lämmittelystä, tekniikka osioista, improvisaatio harjoituksista sekä lopputunnin koreografiasta.

Ryhmän halukkaat tanssijat esiintyvät Loisteen näytöksissä. Koreografian harjoittelu aloitetaan loppusarjan merkeissä kahdeksan viikkoa ennen näytöksiä.

Nykytanssi-tunnin opettajana kaudella 2024-2025:
Vilma Åkerblom

DANCE HIIT +20v & +30v

Toiveita on kuultu, Dancehiit palaa tuntivalikoimaan!

Dancehiit tanssitunti koostuu nopeatempoisista ja helpoista askelsarjoista ensimmäisen 45 minuutin ajan. Viimeiset 15 minuuttia haastetaan keskivartaloa lihaskunto-osion aikana ja lopuksi rauhoitutaan tanssillisiin dynaamisiin venytyksiin. Haastavuutta lisätään monipuolisesti suuntia ja tasoja käyttäen. Dancehiit on avoimen tason tunti ja jokaiselle löytyykin tunnilta oman tason mukainen tyyli hypätä Dancehiitin tunnelmaan mukaan.

Dance hiit-tunnin opettajana kaudella 2024-2025:
Jenna Eloranta

NÄYTÖKSIIN OSALLISTUMINEN

Esiintyminen Loisteen näytöksissä on vapaaehtoista. Toivomme kuitenkin, että tanssija ilmoittaa mahdollisimman pian jos ei halua/pysty esiintymään näytöksissä. Tunneille voi silti osallistua normaaliin tapaan ja osallistua kaikkiin tanssitunnin harjoituksiin. 

TAITOTASOT

ALKEIS- JA AVOIMEN TASON tunneilla ei tarvita aiempaa tanssikokemusta. Sopii myös lajiin palaaville.

KESKITASON tunnille voi ilmoittautua, mikäli on harrastanut tanssia jo 1-2 vuotta ja kokee alkeistason tunnit helpoiksi ja kaipaa lisähaastetta. Sopii myös lajiin palaaville.

A2 PIENRYHMÄ KAUDELLA 2024-2025

A2 ikäsarjassa kilpailevat 1981-1994 syntyneet.

Koreografina toimii Silja Saarinen.

Kiinnostuneet yhteys miira@tanssipisteloiste.fi tai Dancepakin viestillä!

Aikuisten A2 kilpailukokoonpanossa treenaamisen lisäksi tanssijan tulee käydä Loisteen aikuisten viikkotunneilla vähintään 1h/vko. Kisatreeneissä ei ole tanssitekniikkaharjoituksia vaan tunnilla keskitytään puhtaasti kilpailukoreografiaan. Tämän vuoksi tanssijoiden on ylläpidettävä omaa tanssitaitoa viikkotunneilla.

Lisätietoa saat laittamalla meille viestiä alla olevan yhteystietolomakkeen kautta!

A3 PIENRYHMÄ KAUDELLA 2024-2025

A3 ikäsarjassa kilpailevat 1980 syntyneet ja sitä aiemmin syntyneet.

Hakutilaisuus järjestetään elokuussa 2024. 

OTA YHTEYTTÄ