SÄÄNNÖT JA TUNTIKÄYTÄNTEET

Näyttääkö sivu hassulta? Päivitämme sivujamme kesän aikana, pahoittelut häiriöstä!

YHTEYDENPITO

Yhteydenpito Loisteen toimistolle Dancepakin tai toimisto@tanssipisteloiste.fi kautta.

Tanssiopeihin voi olla yhteydessä (omaa ryhmä ja tanssituntia koskevissa yksitysikohtaisissa asioissa) tanssituntien yhteydessä tai laittamalla viestiä toimistolle Dancepakin tai sähköpostin kautta. Välitämme näin tiedon opettajille. 

Vältämme vilkasta viestittelyä huoltajille sekä tanssijoille ja tästä syystä Loisteelta tulee kerran kuukaudessa tiedote, joka sisältää kaiken infon tulevista tapahtumista ja tärkeistä harrastukseen liittyvistä asioista. 

Huom! Otathan itse yhteyttä toimistoon, mikäli olet jäänyt ilman tanssiin littyviä infoja tai et pääse kirjatumaan Dancepakkiin (esim. väärät sähköpostiosoitteet, myöhäiset ilmoittautumiset, vaihtuneet sähköpostiosoitteet, kadonneet viestit yms.)

 

ILMOITAUTUMINEN & LASKUTUS

Tunneille ilmoittaudutaan täyttämällä ilmoittautumislomake nettisivuillamme. Olettehan huolellisia täyttäessänne ilmoittautumislomaketta. Järjestelmä luo käyttäjätunnukseksi automaattisesti EtunimiSukunimi ja tämän jälkeen huoltaja pääsee luomaan oman salasanan ja kirjautumaan sisään Dancepakkiin.

Ilmoittautuessa syyskaudelle ilmoittautuminen kohdistuu automaattisesti koko lukuvuodelle, syyskausi ja kevätkausi. Kevätkaudelle ilmoittautuessa, ilmoittautuminen kohdistuu ainoastaan kevätkauteen.

Ryhmää voi vaihtaa kauden vaihtumisen yhteydessä. Otathan tällöin yhteyttä Dancepakin kautta.

Dancepakissa pystyy seuraamaan Loisteen siäisiä asioita; tiedotusta ja olla yhteydessä toimistoon. Lisäksi Dancepakista löytyy Loiste Shop, josta voi tilata Loisteen tuotteita.

Tanssiin liittyvät maksut tulevat laskuna jokaisen omaan henkilökohtaiseen Dancepakkiin, ilman laskutuslisää. Lasku on mahdollista saada 1-5 erässä ja tällöin tulee olla yhteydessä toimistoon Dancepakin kautta. Mikäli lasku halutaan maksaa useammassa kuin yhdessä erässä lisätään ensimmäiseen erään toimistokulu 5e. 

Jokaista ilmoitettavaa tanssijaa kohden tulee täyttää oma ilmoittautumislomake. Mikäli huoltajan tiedot ovat ilmoittautuessa samat, tulee muut ilmoittautumiset tehdä kirjautuneena Dancepakin kautta. Näin kaikki ilmoittautumiset saadaan saman käyttäjän alle.

Tanssijan huoltajan tulee itse pitää huoli, että omat yhteystiedot ovat ajan tasalla ja tiedotus kulkee kodin ja tanssikoulun välillä. Mikäli Dancepakissa ilmenee ongelmia, lethan yhteydessä toimistoon sähköpostitse toimisto@tanssipisteloiste.fi.

Kesken kauden mukaan ilmoittautuneiden tulee ottaa yhteys toimistoon, mikäli ilmoittautuminen tapahtuu syyskaudella syysloman jälkeen tai kevätkaudella hiihtoloman jälkeen, muutoin ilmoittautuminen tehdään normaalisti ilmoittautumislomakkeen kautta. Kausimaksut alenevat kuukausittain ja tiettynä kuukautena aloittaessa vallitsevan kuukauden mukainen hinta on tanssijan kausimaksu. Mikäli aloittaa kuun loppupuolella, alkukuun menetetyt tanssitunnit voi korvata muilla vastaavilla tunneilla kauden aikana. 

Huom! Kausimaksun lasku muodostuu ilmoittautuessa automaattisesti, toimistolta kuitenkin päivitetään lasku vastamaaan jäljellä olevien tanssituntien määrää mikäli aloitus on syysloman tai hiihtoloman jälkeen.  Kausimaksut laskutetaan kokonaisina vielä ennen viikkoja hiihtoloma- sekä syyslomaviikkoja. Tällöin mentetyt tanssitunnit voi korvata muilla vastaavilla tunneilla kauden aikana. 

 

ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN & TYYTYVÄISYYSTAKUU

Ilmoittatuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssija ei kahden ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua kirjallisesti lähettämällä viestiä Dancepakissa tai sähköpostitse toimisto@tanssipisteloiste.fi. Tällöin kausimaksusta palautetaan jäljellä olevien tanssituntien osuus poislukien yhden veloituksettoman kokeilukerran. Tyytyväisyystakuuaika pätee kaikissa uusissa ilmoittautumisissa ensimmäiset kaksi viikkoa kauden aloituksesta. Muistattehan peruuttaa ilmoittautumisen ennen kolmatta tanssituntia, mikäli ette halua jatkaa tanssiharrastusta. 

Huom! Ilmoittautumista ei katsota peruutetuksi, mikäli vain lopettaa tunneilla käymisen. Tällöin ilmoittautuminen jää aktiiviseksi ja lasku avoimeksi, joka maksamattomana lähee perintään. Muistattehan siis aina tehdä peruutuksen kirjallisesti!

Huom! Syyskaudelle ilmoittautuneiden ilmoittautuminen tapahtuu automaattisesti syys- ja kevätkaudelle. Jos harrastuksen Loisteella haluaa lopettaa syyskauden jälkeen, tulee peruusuts tehdä syyskaudella 1.12. mennessä. Muutoin ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti kevätkaudelle. Tämän jälkeen tulleita perumisia ei huomioida ja kevätkauden laskut lähetetään Dancepakin puolella. Ryhmää voi vaihtaa kauden vaihtumisen yhteydessä. Otathan tällöin yhteyttä Dancepakin kautta. 

 

POISSAOLOT & KORVAUSKÄYTÄNTÖ

Tanssijoiden omia poissaoloja emme korvaa maksupalautuksin. Omia poissaoloja voi käydä korvaamassa oman ikäluokan tanssitunneilla saman tanssikauden aikana, mikäli tunnilla on tilaa. Mikäli tanssijalla on lääkärintodistus vähintään 4 viikon sairaudesta/liikuntakiellosta, voidaan menetetyt tunnit korvata maksupalautuksin. 

Harrasteryhmäläisten ei tarvitse erikseen ilmoittaa poissaoloistaan, mutta tiedossa olevat poissaolot kuten matkat ym. on hyvien tapojen mukaista ilmoittaa omalle opettajalle suullisesti tanssituntien yhteydessä tai viestillä oman Dancepakin kautta. Mikäli tanssija haluaa tulla korvaamaan poissaolonsa, tulee tästä ilmoittaa toimistolle etukäteen.

Kaikki poissaolot ovat harmillisia. Kuitenkin erityisesti näytöksiä edeltäät neljä viikkoa olisi hyvä olla läsnä. Kun kaikki ovat tunnilla paikalla, esitystä on helpompi ja miellyttävämpi harjoitella. 

 

TANSSITUNNIN PERUUNTUMINEN

Opettajan estyessä opetusksesta esim. sairaudesta tai koulutuksesta johtuen, tunnille järjestetään sijainen.

Huomaattehan, että sijaisopettajaa saattaa olla hastaava järjestäjää lyhyellä varoitusajalla äkillisissä sairastapauksissa. Näissä äärimmäisissä tapauksissa tunti saatetaan perua, jolloin Loiste järjestää erillisen korvaavan tunnin tai korvausjärjestelyn kuluvan kauden aikana. Mikäli tanssitunti joudutaan perumaan, tiedotetaan siitä jokaisen omaan Dancepakkiin.

Kauden alussa lähetetystä tiedotteesta sekä Dancepakin Ajankohtaista-osiosta löydät kauden tärkeät päivämäärät, jossa on ilmoitettu ne loma- ja pyhäpäivät, jolloin tanssitunteja ei pidetä. Merkitsethän nämä kalenteriin ja seuraat Loisteelta saapuvia tiedotteita. Loiste ei järjestä erillisiä korvaavia tunteja tuntien sattuessa pyhäpäivälle, vaan jokaisella tanssijalla on oikeus korvata pyhäpäivän tunti samanikäisten viikkotunnilla.

 

VASTUU, LÖYTÖTAVARAT JA TUNNILLE SAAPUMINEN

Tanssijat ovat opettajien vastuulla vain tanssitunnin ajan. Muina aikoina vastuu on vanhemmilla, joilla on myös korvausvelvollisuus mahdollisesta vahingosta tanssistudiolla. Tanssijoiden tulee pitää huoli omista tavaroistaan ja kunnioittaa muita yhteisissä tiloissa siisteyden osin. 

Loiste ei vastaa tiloihin jätetyistä tavaroista. Kenkien, ulkovaatteiden ja omien tavaroiden säolytys yleisissä aula- ja pukuhuonetiloissa tapahtuu omalla vastuulla. Henkilökohtaiset arvotavarat kannattaa ottaa saliin tanssitunnin ajaksi. 

Tanssitunneilla tehdään huolelliset alkulämmittelyt, joten hyvä saapumisaika on viimeistään 5min ennen oman tunnin alkua, jotta ehtii käydä vessassa yms. Huomaathan, että myöhästymiset eivät ole toivottavia ja näin sattuessa, on aina hyvien käytöstapojen mukaista pahoitella myöhästymistä. 

 

TAPATURMAVAKUUTUS

Tanssijoita ei ole tapaturmavakuutettu Loisteen puolesta. Loiste Studiot suosittelee jokaisen tanssioppilaan hankkimaan oman tapaturmavakuutuksen.

Loiste Studiot Oy pidättää oikeudet muutoksiin. 

OTA YHTEYTTÄ