UUDET LOISTE SVETARIT JA TREENITOPIT

Loisteen uudet Svetarit ja Treenitopit jatkossa Elastic Gymwearin kautta (tilaus & maksu) osoitteessa:

Salasana: Loiste2023

SVETARI 69€

Elasticin monikäyttöinen, vetoketjullinen, tyköistuva svetari sopii erinomaisesti sekä edustusasuksi, seuravaatteeksi, että lämmittelytakiksi. Korkeampi kaulus ja helman resori tekevät vaatteesta ryhdikkään ja istuvan. Hihojen kapeneva resori ja yhden sauman leikkaus antavat hyvän liikkumavaran. Etupuolella on kaksi piilovetoketjullista taskua, jotka tekevät vaatteesta erityisen käytännöllisen ja toiminnallisen.

Painatukset (sisältyvät hintaan):
Selässä: keltainen logo (LOISTE)
Valittavissa: nimipainatus valkoisella vas. rintaan (Mikäli haluat henkilön nimen takkiin, kirjoita nimi tilauksen kommenttikenttään, kiitos.)

  • Lasten koot: 110 – 160 cm
  • Aikuisten koot: XS – XL

TREENITOPPI 40€

Väri: Musta

Painatukset (sisältyvät hintaan):
Valkoinen painatus edessä: valkoinen logo (LOISTE)

Materiaaliksi olemme valinneet ympäristöystävällisen kierrätysmateriaalin, joka on 100 % tuotettu kierrätyspolyamidista. Kestävä, ekologinen, joustava kangas on luotu kestämään kilpaurheilun vaatimuksia. Peittävä, lihaksia muotoileva, napakka ja hengittävä tekninen materiaali takaa hyvän istuvuuden eikä sido kosteutta itseensä. Ristikko-olkaimet tuntuvat miellyttäviltä ja erottuvat edukseen painijaselkätoppien joukosta. Yhdistä pitkä treenitoppi mallistomme lyhyeen toppiin ristikko-olkaimilla, näin saat tuplattua olkaimet erittäin näyttäväksi kokonaisuudeksi.

Lasten koot: 110-160 cm
Aikuisten koot: XXS – M

LöydäT meidät myös: